Podpredaj digitálnych kampaní z množstva reklamnej agentúry

Plnenná reklamná agentúra
Po získaní skúseností s dizajnovou a reklamnou službou asi osem rokov sa Mariano Farias a Pablo Alfieri spojili sily a vytvorili reklamnú agentúru, štúdio umeleckého a pohybu v Buenos Aires. Tento tím mladých profesionálov – grafickí dizajnéri, ilustrátori, 2D animátori a 3D umelci, má na mysli iba jednu vec: poskytovanie najlepších nápadov a výsledkov. Vyvíjajú celý obraz a veľa grafických balíkov pre hlavné televízne kanály, ako sú Fox, National Geographic, MTV, AXN, Sony, Nickelodeon a Discovery Channel; Tlačené kampane a animované miesta pre Schweppes, Vodafone, Chandon, BIC, PNC Bank, Doritos, IBM a TCL vďaka agentúram ako Ogilvy NY, BBH NY, Landor LA, Y & R Melbourne, W+K China. A ešte nie sú hotové! Nižšie nájdete niekoľko príkladov ich práce, ktorá nás uchvátila.

0/5 (0 recenzií)

Veľmi vynikajúce štýly balenia

Funny, ako aj nezabudnuteľné dizajny obalov
Dobrý štýl balenia obsahuje fantastickú ponuku fantázie a inšpiráciu: Niektorí sú šikovní, iní vás rozosmejú, zatiaľ čo veľa z nich je úplne vzácne. Môže sa to zdať také jednoduché, keď vidíte konečný výsledok, ale aj pády, ako aj pády na ich rozvoj sú únavné, zaujímavé aj nervové zničenie. Tí, ktorí ich produkujú, by však mali mať cenu, ale majú teraz náš fulsome obdiv.
Niektoré príklady geniálneho štýlu balenia nižšie:
Balenie pre pyré zo zeleniny a ovocia.

Kokeshi zápasy
Kokeshi zápasy

Green Berry Teasmirnoff Caipiroskaford Ranger Extreme: MatchBoxPacking pre pyré zo zeleniny a ovocia.

0/5 (0 recenzií)

Zaokrúhlenie od dizajnu ľudí

Rovnako ako každá iná veľká komunita, dizajn ľudí je aktívny a rozširujúci sa, vždy prináša niečo nové do stola. Máme niekoľko dotlačov a najnovšie modely tričiek. Tiež sme sa pozreli na dizajny, ktoré bežia v súťaži. Existuje veľa skvelých nápadov, ktoré je potrebné posunúť. To je dôvod, prečo sú štvrte, ako je dizajn ľudí alebo bez závitu, také veľké: dobrý nápad alebo fantastická realizácia sa nakoniec dostane na povrch kvôli ľudovému hlasovaniu. Zaslúžený produkt sa vždy podporuje. Pozrite sa sami:
– Dizajn ľudí vytlačenými odpaliskami:

Oblečenie, ktoré sa dostávajú do opakovania tričiek z dizajnu ľudí:
žralok s pixelovanými zubami melón Rainkurobot dotlačte seba-coost tričká pre váš hlas o dizajne od ľudí:
Balinese Dancer’s Skulcome Fly Fly s Mesteel Life Eempire of LibertyThe ceruzka a lebka je náš okresný de
0/5 (0 recenzií)

Znudený pandemický? Vytvorte najlepšiu pádovú knihu z Home

Znudený z pandémie? Vytvorte najlepšiu pádovú knihu z domu
25/05/2020, zverejnil Alanic Global
Sveterské počasie je ešte pár mesiacov preč, avšak v povahe pandémie, je pravdepodobné, že nebudeme pokračovať v normálnom živote až do pádu. Preto, prečo nevytvoriť dizajnérsky vzhľad jesenného oblečenia, ktorý pozostáva z fleecových topperov, elegantných zákopov, kožených bund, bombardérov, annorakov atď.

Populárne výrobcovia oblečenia USA tiež prišli s trendovými odevmi pre ženy pre ženy, ktoré vás absolútne potešia. Počkajte teda oveľa viac a čítajte ďalej, aby ste sa dozvedeli o najlepšom jesennom oblečení, ktoré môžete investovať v tomto roku.
Smaragd-farebný sako je jemnejší, omnoho viac nositeľný pohľad na neónový trend, ktorý za posledný rok prehnal dráhy. Môžete ju upravovať bielym tričkom a horčicovou žltou sukňou ceruzky, aby ste vytvorili elegantný pracovný odev.
Fleecový kabát je úplne relaxačný a zistíte, že sa nachádzate, kedykoľvek opustíte dom. Takže, prečo ho nepochádzajte cez vyšívané šaty dĺžky kolena v kontrastnom odtieni, aby ste vytvorili najlepší súbor Mix n Match.
Ak je predpoveď pochmúrna, ale trochu zrážok vás nemôže zastaviť, vyberte štruktúrované číslo odolné voči vode, ktoré je ďaleko od vášho priemerného dažďa. Sú k dispozícii v tlmenom metalickom, aby ste mohli pridať tento extra Oomph do oblečenia.

Bunda v štýle obalu je najlepšia pre prechodné počasie. Ťažšia látka sa uvidí v chladnejších dňoch, ale ľahšia farba vám pripomína slnečné dni. Vždy sa môžete hrať s textúrami, ako je čipka, aby ste vytvorili ženský vzhľad.
Ak váš kalendár vyžaduje veľa jesenných festivalov, uistite sa, že máte k dispozícii prechodný kúsok ako vlnené šaty. Je to dosť teplé a vyzerá úžasne s typickým pádovým oblečením, legínami legikami a členkovými topánkami.
Chcete vyskúšať jeden z najhorúcejších trendov sezóny, ale nie ste si istí, že môžete vytiahnuť rameno vyhlásenia? Vyberte duster. Neuveriteľne dlhé lemy sú teraz zlosťou ideálne az dobrého dôvodu dodávajú z chladu dostatok pokrytia a vyzerajú skvele.

Alanic Global · Znudený pandémiou? Vytvorte najlepšiu pádovú knihu z domu
Jedným z populárnych výrobcov odevov na mieru je tu, aby vám pomohol s potrebami hromadného oblečenia. Komunikujte svoje potreby dizajnu kreatívnemu tímu, aby pre váš obchod mohli kurátorom hromadného oblečenia podpisu. Môžete dokonca využiť zľavy na nákup.

Značky:
Výrobca odevov
Výrobcovia odevov USA
odev
Výrobcovia na mieru
Výrobcovia odevov v USA
Predajcovia odevov
Vlastné veľkoobchodné oblečenie na Islande
Výrobca veľkoobchodného oblečenia
Veľkoobchodné oblečenie na mieru

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Classic Glen Plaid Preaked Suit Dress

< >

Je zaujímavé, že Storets skutočne nazýva tento šaty. Aj keď by sa to mohlo nosiť otvorené na oddelení, povedal by som, že v prvom rade je to jednoznačne šaty. Je vyrobený z naozaj veľkého ťažkého materiálu, ale nie tak ťažký, že by ste sa cítili čudne nosiť vo vnútri. Podľa môjho názoru je to najlepšia alternatíva k sukne alebo kombo šatov/sako, keď sa snažíte nájsť spôsob, ako okoreniť svoj formálny odev. (Nekričú vám tieto šaty iba pikantné?) S dvojhryzkovaným predným a klasickým pánskym oblečením inšpirovaným Glen Plaid Table, šaty majú všetku formalitu plného obleku, ale všetky bezohľadné pohodlie šaty.

Ďalšou nezvyčajnou vecou na webovej stránke Storets, keď sa týka týchto šaty, je opis farby, ktorý naznačuje, že šaty sú „námorníctvo“. Nie som si istý, či je to preklep, alebo či je látka nepochybne námornícka a biela, ale ak je, je to neuveriteľne tmavé, takmer čierne námorníctvo. Tlačidlá na šatách a koordinačný pás sú úplne čierne, takže ich mám spárované s čiernymi doplnkami. Opäť platí, že très mätúce.

Takže aj napriek nezrovnalostiam v popise produktu sú tieto klasické šaty s pokrytým plášťovým plášťom jedným z mojich najobľúbenejších nákupov … možno niekedy? Štýl je nadčasový a fit je na mieste. Prial by som si, aby som mal oveľa viac ako dva palce, aby som dôrazne ukázal smerom nahor.

Šaty: Storet | Taška: Saint Laurent | Podpätky: Saint Laurent (podobne tu) Pančuchy: Commando | Barrette: Urban Outfitters Choker: Časť tejto sady Náušnice: Podobné tu

< >

Pánsky sprievodca perfektným štýlom ulice, ktorý klinec v roku 2020

Sprievodca perfektným štýlom ulíc, ktorý sa v roku 2020 nechal v roku 2020
25/06/2020, publikované spoločnosťou Alanic Global
Tento rok sa mužské odevy vzory začínajú objavovať iba na uliciach. Od patchworkových výtlačkov po veľké obleky existuje nespočetné množstvo nových štýlov, ktoré lichotia niekomu vkus. Či už požadujete aktualizáciu šatníka alebo hľadáte trochu inšpirácie letného štýlu, skontrolujte blog nižšie, aby ste pochopili viac, pretože prominentní výrobcovia odevov kurátorili najlepšiu zbierku sartoriálnych mužských odevov, do ktorých môžu majitelia firiem investovať.

Košele kubánskeho goliera
Chcete cítiť letný vánok v štýlovej kubánskej košeli? S jedinečným golierom a krátkymi rukávmi ide o jednoduchú metódu na jazzový odev a tiež skutočné vyhlásenie. Môžete si ich vybrať so silnou tlačou alebo si ju udržiavať obyčajné v pevnej farbe. Tieto košele vyzerajú ďalšie skvelé v jasných odtieňoch, ako je žltá, modrá alebo zelená.

Záplava
70. roky sú späť v každej možnej metóde, ako aj svetlice sú jej obrovským príkladom. S tenkou hornou nohou a prehnaným členkom tieto nohavice určite urobia efekt kamkoľvek pôjdete. Spárujte nohavice s štíhlym košeľou alebo rolákom, aby ste zvýraznili zvonček, alebo ho môžete udržiavať streamovanie s veľkou kapucňou a tričkami pre tričko pre viac bezstarostný pocit.
Dlhé šortky
Dosiahnite konečný bezstarostný pocit v dvojici dlhých šortiek. Toto je vynikajúca metóda, ako sa udržať hlavne pokrytá, ale zostaňte skvelí v letnom horúčave. Či už tieto spodky húpate so silným vzorom, alebo ho udržiavate horúco v jasnej farbe, v týchto výpisoch sa nemôžete pokaziť.

Alanic Celosvetovo
Nadrozmerné sako
Vzhľadom na vznikajúce vzory vintage sa berieme späť do 80. rokov s veľkým sakom. Veľký, ako aj zodpovedný, zatiahnite si potrebnú bundu Fit tým, že ju vezmeme do niekoľkých veľkostí. Či už ide o prúžk alebo niečo jednej farby, je to vynikajúca metóda, ako vložiť vintage točenie na súčasný odev bez toho, aby vyzeral rovnako formálne.

Jeden z popredných odevov, ako aj výrobcovia masiek USA navrhli módnu zbierku základov mužského pouličného štýlu, na ktoré sa môžete pozrieť. Vyhľadajte s stále rastúcim katalógom a vyberte vhodné kúsky pre váš obchod. Po tom uveďte, že objemové potreby pre tím asistencie za to pre nich.

Značky:
výrobcovia odevov
výrobcovia masky
Výrobcovia masky USA
Výrobcovia pánskych odevov
pánske odevy veľkoobchodné

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Umelec týždňa – komiksová kniha od Joshua Kemble

Joshua je ilustrátorom na voľnej nohe a oceneným karikaturistom. Narodil sa v Kalifornii a má BA na ilustrácii z University of Long Beach. Tu v súčasnosti býva. Získal Xeric Award, bol nominovaný na Stumptown Trophee v roku 2007 a bol uvedený v rozhodujúcich publikáciách v teréne, ako sú 3 × 3 ilustrácie ročné a CMYK. Pracuje na grafickom románe s názvom Jacobov byt alebo byt, ale robí ilustrácie pre časopisy, návrhy tričiek a veľa ďalších vecí.
Jeho portfólio ľahko ukazuje jeho príbuznosť k postáv a grafiky komiksov. Čítal komiksy po väčšinu svojho života. Miluje miešanie obrazu a textu, ktorý sa vytvára na príbeh. Je to pre neho dôležité, pretože zapája reakciu čitateľa oveľa viac, ako to robia iné metódy dizajnu. Písanie, atrament a sfarbenie sú nevyhnutné pre jeho život ako ilustrátor. Pretože túto estetiku komiksového umenia tak veľmi miloval, prispôsobil ju dizajnom tričiek a dokáže vytvoriť vynikajúce diela. Pokiaľ ide o superhrdinovia, je srdcom Superman. A teraz je čas overiť, či je táto chvála opodstatnená:
Neverím v YouVintage Potensenattack of Giteracyjoshua KembleEvery Day Lifextraordinminálne využitie, Golden Dragonnada Surf Plateposterjoshua Kemblesober Mandif

0/5 (0 recenzií)

50 Určuje oblečenie – krajina tričiek, dom fav

tričiek tričiek s vlasteneckou cnosťou
Rovnako ako v situácii Cotton Bureau – Platforma tričiek, ktorá propaguje dizajnérov tričiek s minimalistickým štýlom, 50 špecifikuje odev moje oko pre jeho pomerne prehľadné výtlačky, ktoré fungujú základné aspekty miest v Spojených štátoch, a teda názov.
Na konci roku 2015 je každé tričká tričiek udalosťou jedinečného zážitku v USA, dizajnéri metód to vidia. Potom sú tieto výrobky vystavené verejnosti, ako aj ľuďom s podobným vkusom ich kupujú. Uhádli ste to – toto je trh pre dizajnérov tričiek, ktoré ponúkajú oblečenie, pričom propagujete svoje preferované oblasti „v krajine zadarmo“.
Nezistíte veľa kvalitného odevu cestovného ruchu, ani na internete, ani offline. Je to v podstate to, čo viedlo majiteľov platformy, aby túto prácu spojili. Chápete suveníry, presne aké všeobecné a neosobné sú. Tieto tričká sa to všetko zmenia obrovským spôsobom.
Dizajnéri predkladajú svoju prácu, ako aj „Kongres“, tím na stránkach ju vyhodnocuje a dajú ju na trh, pričom sa tiež starajú o propagáciu. Na konci mesiaca dostáva umelec zaplatený za tlač, ktorá môže predstavovať štát, orientačný bod alebo akýkoľvek druh inej turistickej príťažlivosti v štátoch. Viac informácií nájdete v sekcii FAQ opatrne.
Pokiaľ ide o umelcov, najlepšou časťou je, že si môžete zachovať práva štýlov, ako aj vy zvoliť presne to, ako ho využiť, ako aj propagovať.
Tu je súčasný štýl ponúkaný v obchode:

0/5 (0 recenzií)