Inšpirujúca grafika dňa – Dragon Designs

Nie som tak blázon do videohier, ale keď vidím jeden, rozpoznávam dobrý dizajn. Niektoré z najúžasnejších dračích návrhov pochádzajú odtiaľ, musím priznať. Dnes máme vynikajúcu grafiku Dragon, ktorá vám vyhodí myseľ. Podrobnosti o nich ma ohromujú, pretože robia kresbu tak životom. Trochu sa bojím, len sa pozerám na tých, ktorí vystrelili ich oči. Chápem posadnutosť mýtickými tvormi a to je jeden príklad, prečo to robím. Draci sú majestátni, strašidelní a inšpiratívni súčasne.
Dragon DesignDragondragondragondragon

0/5 (0 recenzií)

Freaky Ilustrácie, ako aj plagáty, ktoré požadujú vašu podporu na kickstarter

Freaky Ilustrácie, ako aj plagáty
Možno poznáte Andrewa z kapitána, áno! Komické knihy, ktoré píše, ako aj kreslí alebo z jeho hudobných ilustrácií, ako aj z plagátov.
Tu je jeho ihrisko Kickstarter:

Ľudia žiadajú o tričká vytlačené so svojimi bláznivými farebnými ilustráciami, ktoré robil so svojimi priateľmi na falošnombum.com, teraz však hľadá svoju vlastnú ponuku, celé miesto tejto práce Kickstarter Tričká s tlačenými tričkami, ktoré ponúkajú veľkým šialenstvám tohto sveta, a v budúcnosti sa pripravujú na mnoho nových štýlov!
Prečítajte si ostatné podrobnosti na stránke úloh a ukážte svoju podporu!

0/5 (0 recenzií)

Grafitový obrázok od Briana Cooka

Graphite Picture od Briana Cooka

Grafitový obrázok v bez závitu. Vychutnajte si tento grafitový ilustrácia, ktorá je oveľa viac videonahrávkovým návodom pre všetkých s nadšením pre Photoshop, ilustrátor, Corel alebo práve objavujete prvé kroky presne v tom, ako pridať tiene, ako aj ideálne farby. V tomto videu si môžete vychutnať veľké množstvo detailov. Toto je časové odstupy skenovaného grafitového ilustrácie a dokončené vo Photoshope od Briana Cooka s názvom „Furious Fowl“ špeciálne vyrobené bez závitu. Pozoruhodné aj pekné. Zaregistrujte sa, aby náš bulletin bol prvým, kto objaví oveľa fascinujúce správy, ako aj mimoriadne prospešné videonávody na našom blogu o webových stránkach.

0/5 (0 recenzií)

Správa o pracovnom oblečení v stredu: Vysoké zvýšenie krepových nohavíc

Naše každodenné správy o pracovných odevoch naznačujú, že jedno odevy vhodný pre prácu v rôznych cenách.
J. Tím skutočne chápe presne, ako urobiť prípravné ekologické nohavice, však? Tieto krepové nohavice manipulujú s tým, že vyzerajú pokročilé aj uvoľnené, a tiež by vyzerali vynikajúco v kancelárii bezstarostnej služby. Verím, že táto technika používania „zábavných“ nohavíc v kancelárii udržiava hornú neutrálnu a zefektívnenú. Toto leto by som ich spároval s orezaným bielym sakom, ako aj s čiernym rolákom, ako aj s niektorými základnými módnymi šperkami tento rok na jeseň.
Nohavice sú 168 dolárov v J. Tím, rovnako ako sú k dispozícii vo veľkostiach 0-16 v klasických, drobných a vysokých veľkostiach.
Toto publikovanie pozostáva z pridružených odkazov, ako aj z Corporette® môže robiť provízie za nákupy uskutočnené s odkazmi v tomto príspevku. Viac podrobností nájdete tu. Poďakujte vám toľko za vašu podporu!
Pracovné odevy Poznámka pre 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, až 70% zľava!
Neiman Marcus – Predaj je v predaji, až 75% zľava!
Net-A-Porter-7 000+ nových riadkov pridaných, až 80% zľava!
Nordstrom – 7 000 nových trhlín pre ženy
Lo & Sons – až 50% zľava!
Mercer – Storehouse Sale: až 60% zľava
Loft: letné povolenie: Až 70% zľavové náklady
J.Crew-75 dolárov Denim & Oveľa viac štýlov na opotrebenie
J.Crew Factory-40-60 dolárov z všetkého; 10 dolárov z celého 50 dolárov, ktoré utratíte

Ďalší predaj poznámky:
Buffy-Úspory v back-to-školách: až 15% zľava ich posteľná bielizeň
Padák-ušetrite až 40% zľavu položiek poslednej šance
Omladenie – Predaj obytného priestoru: až 30% zľava (čitatelia sa páčia ich osvetlenie)

Thomas Burns, dizajnér dňa

Thomas Burns ilustrácie sú zábavné, rozmarné a tiež veria, že provokujú. Jeho zreteľná digitálna metóda vedie k dynamickým a bohato komplexným kusom, ktoré sa stále môžu pochváliť extrémne ručne vyrobenou kvalitou. Medzi jeho odborné znalosti patrí redakčné ilustrácie, reklama, detské knihy, detské produkty, ako aj balenie. Je kreatívny, jednoduchý na prácu, ako aj flexibilný dostatočný na uspokojenie potrieb akéhokoľvek typu klienta alebo projektu.
Vyrastal v Gainesville na Floride a dostal BFA v grafickom štýle z University of Florida. Po vykonaní MBA v správe dodávateľského reťazca v Michigane špecifikoval univerzitu, presťahoval sa do Atlanty v Gruzínsku a nakoniec vyrobil svoje vlastné nezávislé štúdio v roku 2007. Svoju MFA dokončila na obrázku Savannah College of Art, ako aj v štýle v Atlante v Atlante v 2013, kde bol na škole SCAD Atlanta v okruhu SCAD Atlanta. Skontrolujte pod svojím vynikajúcim súborom práce.
Thomas Burns vybral ilustráciu

0/5 (0 recenzií)

Kybernetický pondelok TEE TREATS STYLE Sale

Čierny piatok predaj je teraz vypnutý, ale máme ešte jeden za rohom!
Predaj Cyber Monday Sale – Dizajn tričiek s $ 1 $. Vyberte tie, ktoré sa vám páčia za špeciálnu cenu, iba za 1 deň! Žiadna požiadavka na kód. Všetky štýly sú zahrnuté v špeciálnej kategórii Cyber Pondep. Stačí si prezrieť tie, ktoré máte podobné, a kúpte si ich iba za 1 dolár, iba za mimoriadne obmedzený čas. Predaj končí 2. decembra.
Tu je – kliknite na obrázok pre priamy odkaz:
Kybernetický pondelok tričká v štýle predaja
Kybernetický pondelok tričká v štýle predaja
0/5 (0 recenzií)

Glow In The Dark Hoodies z Bestia Story

Nový produkt z Bestia Story sa ponúka na predobjednávku, čo tiež znamená, že dostanete úplne bezplatnú dopravu. Tieto teplé deti sú žiariace v tmavých mikinách – sú to obmedzené vydanie, pretože iba 30 z nich bude uvedených na predaj.
Máte čas kúpiť si svoje až do 22. novembra, ako aj nákup bude odoslaný posledný november. Kapucne sú 100% bavlna a mnohí pravdepodobne nebudú vytlačené, tak sa ponáhľajú.
Úprimne som nikdy nemal žiaru v tmavých tričkách alebo kapucní. Chcel som pre niečo také – verím, že to bol jeden z bez závitu, ktorý ma presvedčil, že by bolo veľa zábavy mať jednu. A čo vy, chlapci? Máte jedného alebo ho niekedy? Čo si o tom veril?
Dutina srdcová mikina pred objednávkou predobjednávkou srdca.
Facebook, Twitter, ako aj Instagram pre Bestia Story.

0/5 (0 recenzií)