Varsity Bomber + aktualizácie

< >

Je mi ľúto, že v poslednej dobe nezvyčajne riedky príspevok – zaručujem, že to nie je nový normál! Po drvivej hektickej sviatočnej sezóne som sa väčšinu januára snažil chytiť a reorganizovať sa na mnohých pracovných/projektoch/živote/bla bla bla. Veci, ktoré sú dôležité, ale nie nevyhnutne veľmi viditeľné priamo tu na blogu.

Máme skvelé ponuky zaujímavých nových vecí, ktoré zostupujú po šťuku s Trove, a mám veľa nových projektov, ktoré tu uvidíte aj tu aj na memorande. Tento rok sa obzvlášť pozerám na rozšírenie oveľa viac v oblastiach dizajnu domu, ako aj na zábavné, kúzlo a starostlivosť o vlasy …, ako aj video! Takže, skvelé ponuky skvelých vecí v doku, rovnako ako oceňujem vašu trpezlivosť, zatiaľ čo dostanem všetko v poriadku.

Šťastný štvrtok!!

Varsity Bomber Jacket: Tommy Hilfiger (podobne tu) | Zúfalé džínsy: Levi’s (podobné tu) | Červené semišové čerpadlá: C/o Ann Taylor | Sveter: Neobmedzené zvýšenie BAG: L.K. Bennett (starý, podobný tu aj tu) Náušnice: Zara (staré, podobné tu) Lip: L’Oreal (vyhlásenie nahé)

< >

Dopady na zlatý list

Och, áno! Toto je nový bitový vzor, ktorý vidím okolo Instagramu, v príspevkoch autorov blogov, na Etsy, ako aj všade, kde chcete pridať dotyk takzvanej „luxusnej vibrácie“. Dopad zlatej fólie je oficiálne trendom, takže tento vplyv na tlačidlo Zlatý list je ideálny na to, aby ste dosiahli vaše starostlivo štruktúrované písmo.
Realistické efekty zlata
Iba znížite svoju prácu na múdre položku, ako aj štruktúra zlatých listov sa na ňu okamžite používa. Nie je to však len zlato. Získate možnosť strieborných, bronzových alebo holografických štruktúr, ako aj schopnosť vytvárať vlastné fólie s jedinečnými akciami. Stačí vybrať farby, ako aj to, že pre vás robí fóliu, pripravená na umiestnenie v PSD.

0/5 (0 recenzií)