Americké odevy Brand Freedom54

American Garments Brand Freedom 54 vytvára prémiové vysokokvalitné odevy, ktoré topí dohromady africké témy, ako aj metropolitnú módu do štýlu univerzálnej príťažlivosti. Hrajú sa nielen s štýlmi, ale grafika je úplne integrovaná s farbou tričiek, ako aj v súlade s nádherným africkým kontinentom.
To je miesto, kde sa názov prichádza, skutočne – existuje 54 nezávislých krajín – ktorých štýl, téma, rozmanitosť a príťažlivosť sa spájajú na materiáloch značky Flexibility 54.
Rovnako ako ľudia, ako aj národy Afriky, aj štýly sú odvážne, výrazné, žiarivé a jasné. Myšlienka značky je jednoty, ako aj harmónia, miešanie zvyku, ako aj cnosť do extrémne moderných odevných položiek. Páči sa mi dizajn slonov, zviera, ktoré predstavuje veľké šťastie, ale všetky sú v najlepšom synchronizácii so zdrojom motivácie, ktorá ich vyrábala.
Podnikanie Elephantlifethe je sídlo v Houstone Texas, ako aj majiteľom je Kai Dunna z Libérie, ktorá nielen hovorí-je venovaný poskytovaniu súčasti každého predaja synovi-ziskovej organizácii, ktorá sa snaží priniesť sociálnu úpravu do sveta. . Práve tu je video, ako hovorí o módnej službe okrem účelu svojej značky:

Ich stránka na Facebooku je plná fotografií s oslavámi, ako aj kultúrnymi udalosťami, ktoré išli doteraz, čo predstavuje práve túto myšlienku. Skontrolujte stránku Twitter a získajte aktualizácie!
Sloboda54 loveadaptablemaskthe slon
0/5 (0 recenzií)

Najnovší trend sublimovaných mikín na jar 2020

Najnovší trend sublimovaných mikín na jar 2020
14/03/2020, zverejnil Alanic Global
Kapucne už nie sú nosením telocvične, pretože sa povýšili na to, aby boli jedným z najdôležitejších šatníkov pre dav módne vpred. Vďaka svojej zhovievavosti do hlavného módneho sveta sa výrobcovia a dizajnéri začali pridať Edge and Quirk prostredníctvom sublimovaných výtlačkov a vzorov Ritzy-Zesty, aby sa dali ľahko považovať za možnosti pre bláznivé sobotné večierky alebo bezstarostné brunch. Scény v nedeľu. Majitelia firiem a ďalší hromadní kupujúci tiež kupujú vlastné sublimované mikiny vo veľkom, aby prilákali zákazníkov alebo dokonca pre efektívne propagačné scény svojich značiek.

Teraz, ak vás zaujíma, ktoré sú top výtlačky, ktoré sú trendom tohtoročnej jarnej módy, potom je tu podrobný nápad, ktorý vám pomôže:
Organický zelený
Keďže svet prechádza GA-GA nad ekologickým nápadom, výtlačky organických inšpirovaných dostávajú štýlové miesto na mikinách a bundách, aby vygenerovali príťažlivosť mimo poľa. Tieto motívy pripomínajú prírodné slovo nuansy, ako sú zelené listy a rastliny, ktoré vytvárajú výrazné siluety. Nielen žiadne definitívne motívy, ktoré tiež dávajú miesto na abstraktné ťahy štetca, ktoré symbolizujú prvky Zeme a prírody.

Vodná farba striekajú
Keď je pružina o živosti a žiarivých farbách, prečo sa mikiny zdržiavajú, aby sa vytiahli jasnou príťažlivosťou? Vedúce sublimačné mikiny veľkoobchodné výrobné centrá priniesli trend maľovania bund s kapucňou s pastelovými farbami, ktoré vytvárajú nejasné tvary, s množstvom farieb a neurčitých vzorov. V podstate biela základná mikina sa stáva plátnom a farby sú postriekané podľa fantázie dizajnéra!
Trojrozmerné účinky
Rappers inicioval trend nosenia bund a mikín vyrazených 3-D vzormi zvierat, osobností alebo akéhokoľvek konkrétneho motívu, ktoré sú veľmi chladné a zábavné. Zdá sa, že vyčnievajúce prvky, ktoré sami nesú veľmi jedinečnú príťažlivosť.

Pozoruhodný vesmír
Vedeli by ste si niekedy predstaviť vesmír na svojom oblečení? Pokročilý trend technológie sublimácie to umožnil. Kapucňa dostanú milý postoj s prvkami vesmíru, ako sú planéty, obežné dráhy, sub, mesiac, začnú sa potlačiť všade, so základnou farbou čiernou alebo polnočnou modrou!
Vtipné animácie
Najmä pre deti a tínedžerov, výrobcovia a dizajnéri iniciovali rozkošný trend zdobenia mikín s vtipnými animovanými postavami, ako sú prisluhovači, karikatúry Disney, karikatúry a mnoho ďalších, aby sa vyvrátili najmenších a urobili z nich nič menej ako módy!

Alanic Global · Najnovší trend sublimovaných mikín na jar 2020
Klasické spojenie
Kto nemiluje robiť niečo nervózny so svojimi módnymi vyhláseniami? Technológia sublimácie tlače urobila ich túžbu ľahko dosiahnuteľnou. Ak sa chcete usadiť na vintage vzhľad v bunde s kapucňou a pravidelných džínsoviek počas výletu, potom nič nemôže fungovať lepšie ako klasické výtlačky. Tieto vzory znamenajú vznik sveta, pričom mýty a slávne presvedčenie dostávajú štýlovú premenu na moderné mikiny!

Značky:
vlastné sublimované mikiny
sublimované oblečenie
výrobcovia sublimačných mikín
sublimačné mikiny veľkoobchodné

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Úzke štýly ciest

Týždenne objavujem nejakého dizajnéra alebo ilustrátora, ktorého štýly zostávajú so mnou celé dni alebo dokonca týždne. Týždeň sa sotva začal rovnako dobre, ako už mám mimoriadne kvalifikovaného umelca, ktorý vás predstavuje – Aaron Bartling je ilustrátor na voľnej nohe, ktorý sa nachádza v strede južnej Kalifornie. Prechádza pseudonymom štýlov úzkych ciest a tiež produkoval tričká tričiek, ktorá drží 7 štýlov za 12 dolárov za kus.

Išiel na ilustráciu University of Národy v Kona na Havaji, ako aj vo Photoshope pracuje už 4 roky. Štýl pochádza z filmov, tetovacích návrhov, kníh, náhodnej inšpirácie, sveta okolo nás, ako aj modlitby. Jeho tričká tričiek sú intenzívne, silné a silné so symbolmi, postavami a dôsledným vykonávaním pozoruhodnej perspektívy. Pozrite sa na niektoré z ilustrácií, ktoré som vybral, ale pochopte, že tu môžete nakupovať aj pre tričká, choďte na svoju stránku Facebook a pošlite mu výkrik na Twitteri.
Angel of Deathbe pred rozpadom, ako západ bol Wonnarrow Path Designsnarrow Path DesignsSrangled Serpentnarrow Pathnarrow PathprometheUtheUTHeSThe Protector
0/5 (0 recenzií)

Žiadny pot

odev jeden … pruhované šaty: c/o Ann Taylor | Cape: C/O Ann Taylor | Mules: C/o Ann Taylor | Náhrdelník: c/o Ann Taylor | Náramok: c/o Ann Taylor | Slnečné okuliare: Stella McCartney

Outfit Two… Polka Dot Sukňa: C/o Ann Taylor (Love The Matching Coat!) | Polka Dot Cardigan: C/o Ann Taylor | Polka Dot Top: c/o Ann Taylor | Slnečné okuliare: Stella McCartney | Topánky: Svätý Laurent

< >

[TheFeedProducts Style = ‘Four’]

Dnes som nadšený, že sa môžem znova spojiť s jedným mojimi mimoriadne obľúbenými – Ann Taylor. Vždy sa môžete spoľahnúť na to, že sa značka dozviete s nádhernými kúskami práce, ako aj ďalej. Najnovšia zbierka Ann Taylor však musí byť podľa môjho názoru jednou z ich mimoriadne najlepších. Nejako sa zaoberali trendy – pričom mnohí sa zdajú trochu strašidelné – a integrujú ich do skutočne nositeľných tradičných kusov. Možno ste napríklad nikdy neverili, že by ste mohli vytiahnuť mys, alebo ste možno nikdy neposkytli zmiešané výtlačky (oveľa menej miešania námorníctva a čiernej). Ako vidíte vyššie, nádherné oddelenia a šaty v Ann Taylor robia zvládnutie týchto predtým intimidačných nápadov vánkom. Teraz, keby len mohli urobiť zdobenie môjho nového bytu, tak ľahké …

P.S. Veľká poďakovanie všetkým, ktorí sa minulý týždeň zúčastnili na memorande/konzervatívnom darovaní Burch, ako aj za všetku vašu podporu, ako aj úžasné slová o obrovskej zmene mena! Som tak nadšený, že môžem odhaliť, že Christina H. ako aj Julie H. sú šťastnými víťazmi !!

Toto publikovanie bolo vytvorené v spolupráci s Ann Taylor. Všetky výbery produktov, štýl a názory sú moje vlastné.

10 vtipných blogov TEE THEIER!

Snažíte sa nájsť vtipné blogy T tee tričko na internete? Potom už nehľadajte, ste na ideálnom mieste! Urobil som zoznam najhorúcejších blogov TEES, aby som vám uľahčil. Dajte si z toho potešenie!
1. Záväzok
Tričko Blogy Great Place na nájdenie nových odpalísk, podujatia tričiek, predaj a priemyselné správy.
2. TEE Lovec
Tričko Blogstee Hunter je ďalší očarujúci blog, kde nájdete takmer všetko, čo vás zaujíma, keď sa týka návrhov tričiek.
3. Tcritic
Skvelý spôsob, ako zistiť väčšinu súčasných skvelých vzorov tričiek.
4. T zaokrúhliť hore
Tričko blogsaks the Round Up, pokiaľ ide o tričko väčšiny súčasných správ, návrhov a oveľa viac.
5. Čitatelia trusov
Tričko Blogstee Reader je jednostranným obchodom pre všetky internetové správy o tričkách. Pozrite sa na všetky svoje obľúbené blogy o tričkách, pretože sú aktualizované každý deň.
6. Funky Duds
Tričko Blogswelcome na funky chlapcov, kde nájdete svoju opravu skvelých tričiek, ktoré sa vyberajú z interwebov najčastejšie.
7. Milujem tvoje tričko
Tričko Blogsi milujú vaše životy tričiek, aby ste zhrnuli a zhromaždili všetky relevantné informácie, ktoré sú úzko spojené so svetom tričiek.
8. Pop kultúrne odpaliská
Tričko blogsanother
9. Termín
Všetko, čo sa týka tričiek, ako sú spoločnosti, nové umelecké diela a ďalšie!
10. Oblečenie
Tričko Blogsyou nájde dizajn, trendy a nápady!

0/5 (0 recenzií)

Artisan Tees-50% zľava pre čitateľov tovární na tričko

Som vždy nadšený, že vám ukážem nejaké skvelé vzory, niektoré skutočne skvelé tričká, ktoré môžete skutočne nosiť a ktoré majú dobrú cenu-vtedy som Len sa nemôžem dočkať, až ich za vás zverejním.
Tentokrát som dostal e -mail od Andyho, ktorý je majiteľom Artisan Tees, a som tak rád, že našiel môj e -mail! Býval maliarom, predával sa viac ako 250 maľieb na celom svete, ale uviazol v koľaji a jeho cesta von bola skríningová tlačiareň. Začal lokálne a predlžoval líniu s obchodom v Charleston SC, ktorý je napoly výkladná továreň na polovicu obrazovky.
Keď sa pozriete na návrhy a želáte si, aby ste ich mali, tu je skvelý tip pre vás – čitatelia továrne na tričko majú obrovskú zľavu 50% pomocou zľavového kódu „Blogowner“! Urobte si rýchly pohľad, potom navštívte stránku a niečo vyzdvihnite – nebudete sklamaní. A dievčatá – Buďte na výhľade, nájdete tiež nejaké príležitostné šaty a sukne:

Kvet Lovejordan Riverbirds OpingLife of the DandelionCat DetectivetiveVisionary Wolf Song Birdbirds opúšťanie leták PenguinseaHorseflower sov

0/5 (0 recenzií)

Retro logo/odznak šablón

Hľadáte návrh loga retro pre vašu službu alebo webovú stránku? Alebo len niečo v pohode pre váš nový projekt? Bez ohľadu na to, tieto šablóny loga/odznaku retro sú skvelými zdrojovými knižnicami pre všetkých grafických dizajnérov.
Túto zbierku vektorových odznakov a prvkov vytvorí MyCreativeland. Pri vektorových vrstvených súboroch môžete upravovať, mierky a plne prispôsobiť, aby boli prospešné pre rôzne účely. Nezabudnite sa pozrieť na všetky podrobnosti a zobraziť obrázky ukážky.
Pozrite sa na to, čo môžete získať:
– 5 Vektor (Adobe Illustrator *súbory AI) Logo kávy alebo šablóny odznakov.
– 12 špeciálnych ručne nakreslených „Vyrobené v USA“ štítky. Vrátane plynulej textúry. Tu je to, čo dostanete: .psd so všetkými štítkami v samostatných vrstvách (textúra zahrnutá ako inteligentný objekt), súbory AI a EPS
– 5+ Ručne nakreslené návrhy štítkov na odevy. 100% vektor. Všetky dizajnérske prvky sú jedinečné. Celý text je upraviteľný. Zahrnuté sú aj textové štýly a kefka na vzorky a textúry používané v štítkoch!
– Zbierka 14 ručných ampersandov a textových štýlov. Vyrobené opatrne. Okrem ampersandov dostávate sadu grafických štýlov (na použitie pre pozadie a text) a všetky príklady použitia, ktoré môžete vidieť na ukážkách (2 svadobné pozvánky a šablóna loga).
– Užitočné písmo Ampersands je dodávané v 5 štýloch: Vyplňujte, obrys, pruhovaný tieň, obrys tieňa, tieňové výplne. Dostávate 17 ručne kreslených ampersandov a iných prvkov, ktoré sa dajú použiť v akomkoľvek dizajne: svadobné oznámenia, vintage v štýle, môžete dokonca získať tetovanie pomocou jedného z ampersandov. Tu je to, čo je zahrnuté: 17 ampersands v 5 štýloch, 9 šípok a tvaroch v 5 štýloch, 9 úlovkov a 2 ďalšie prvky – rám a ukazovatele ruky.
– 10 Vektor (Adobe Illustrator *súbory AI) Organické (prírodné) Logo alebo šablóny odznakov.
– 110 Vektor (Adobe Illustrator *AI Files) Farm (Nature) Logo alebo šablóny odznakov.
Normálne by vás tieto vynikajúce šablóny loga a prvky stáli 86 dolárov, ale za obmedzený čas a iba na Dealjumbo môžete získať túto špeciálnu zbierku za 24 dolárov!

0/5 (0 recenzií)

Beyond The Plant – Tee Tirls Producer Bella Canvas predstavuje oficiálny blog

Oficiálny blog predstavenie od výrobcu tričiek Bella Canvas
Veľmi skvelá správa pre všetkých, ktorí chcete založiť podnikanie s tričkami alebo tlačiarenskú spoločnosť všeobecne. Aj keď sa správy zameriavajú oveľa viac na odvetvie textilného tlačiarenského priemyslu, každý by mal skontrolovať nový blog tričiek v meste „Za prázdny Technické hľadisko.
To by sa určite malo stať novým zdrojom pre tlač na tlač, ako aj riešenia spojené s odevmi priamo z úst koňa.
Pre klientov, ako aj pre zákazníkov, ktorí nie sú zákazníkmi, je tento blog vynikajúcim zdrojom tlače How-T-TO (špecifických pre výrobu), tipov spoločnosti, plus štýl a inšpiráciu vzorov. Spolupracovali s profesionálmi na trhu, ako je Ryonet, ako aj televízia Stahl, aby ponúkli prehľad o širokej škále metód tlače pre nováčikov, ako aj pre odborníkov. Rovnako ako budete chcieť si túto stránku uložiť, pretože Bella+Canvas bude publikovať čerstvý materiál každý týždeň a bude mať štyri hlavné kategórie: tlačiarenské techniky, všetko o tkaninách, móde, ako aj marketingu.
Od presne toho, ako začať podnikať s tričkami, až po presne to, ako sa vytlačiť na obrazovke s TriBlends až po prispôsobené výtlačky ako reklamné techniky-všetko na jednom mieste, prísne pre vás, aby ste skončili oveľa viac informovanejší, ako aj v synchronizácii s najnovšími technológiami textilnej tlače, ako aj trendmi.
Starostlivo s nimi dodržiavame a verím, že ostatní výrobcovia by mali byť v súlade s fit a kurátorom blogu, kde ponúknuť klientom (veľkoobchodníci) nahliadnuť do svojich výrobkov, ako aj tie najlepšie metódy na maximalizáciu použitia textilu.

0/5 (0 recenzií)

Čo robíte, aby ste sa cítili viac autoritatívnejší?

Druhý deň som počúval podcast s Margaret Atwood a bol som zasiahnutý jej nízkym hlasom … ktorý ma prinútil premýšľať o nízkom hlase môjho Mil. A ako často nevedome znižujem hlas, keď sa snažím cítiť autoritatívnejšie alebo vážne. Je to už príliš dlho, čo sme hovorili o prítomnosti výkonnej moci, takže poďme diskutovať … Čo robíte, aby ste sa cítili viac autoritatívnejší? Čo úmyselne – a čo robíte neúmyselne? Keď uvažujete o autoritatívnych, mocných ženách, ktoré poznáte, aké ich vlastnosti sa zdajú byť autoritatívnejšie?
(Mimochodom, tu je fascinujúci článok v New Yorku o tom, prečo by sme mohli priradiť nižšie hlasy s väčšou autoritou – šírka obmedzeného na kongrese pridelená pre rozhlasové stanice a väčšina vysielateľov nakoniec obmedzila svoje signály na rozsah „hlasového pásma“, ktorý ubytoval iba nízke hlasy ako „holé minimálne ako„ holé minimálne “ Množstvo informácií o frekvencii potrebných na adekvátne prenášanie reči. “)
Za môj 0,02 dolárov, tu je to, čo robím, aby som sa snažil cítiť sa viac autoritatívnejšie …
Zníženie hlasu (áno)
Po plánovaní hovorených bodov (a premýšľaním o nich ako o odrážkách) – ak je to pripravená reč, ktorá má aspoň prvé 3 minúty zapamätané a praktizované
mať lepšie držanie tela (alebo sa zariadiť na stoličke tým, čo si myslím, že je rafinovaný spôsob)
Nezútavím sa s mojím vzhľadom, ako je ťahanie na oblečenie alebo pohyby vlasov
(Smútam na to, ale snažím sa obmedziť výplne, ako napríklad „ako“ a „um“ – a byť s tichom spokojný s kýmkoľvek, čo potrebujem na to, aby som odpovedal na otázku, zamyslene)

V priebehu rokov sa veľa napísalo o tom, ako veľa z týchto vecí je sexistických a založených na stereotypných predstavách o tom, ako vyzerajú muži s výkonnou prítomnosťou … takže ma zaujíma, či robíte veci inak.
(Pokiaľ ide o to, aké vlastnosti zdieľajú najuznávanejší, silní ľudia, ktorých poznám alebo videli hovoriť, myslím, že je to môj posledný bod – pohodlie s mlčaním odpovedať na otázku zamyslene. Ale potom je to luxus, ktorý nie je vždy poskytnutý Ženám, ak ste na stretnutí s ľuďmi, ktorí sa nad vami budú rozprávať …)
Čitatelia, aké sú vaše myšlienky? Čo robíte, aby ste sa cítili viac autoritatívnejší – úmyselne alebo neúmyselne? Aké vlastnosti si myslíte, že sa niekto javí ako autoritatívny všeobecne?
Fotografie pomocou fotografií vkladu / Iakovenko123.

Tipy a triky pre vaše nápady a triky pre vaše online tričko TEE

V súčasnosti majú ľudia tendenciu predávať veci online oveľa ľahšie. Online prostredie je známe, že v týchto dňoch je veľmi produktívne. Ak chcete získať veci online, ušetrí vám čas a veľa hnevu. Je oveľa ľahšie nakupovať v podstate ako ísť do skutočného obchodu.
Online grafické dizajnéri Shopas Shopas, aj keď sme chceli predať naše výrobky na skutočnom trhu, online obchod je lepšie ocenený. Ale aby bol obchod oveľa ocenený oveľa viac, je potrebné poznať nejaké nápady a triky. Všetko musí byť produktívne.
Online T tee košele nakupovanie týchto nápadov a trikov by mohlo zmeniť vaše služby na úspech.
Prvým krokom je udržiavanie čistej webovej stránky. Používajte základné a ľahko navigáciu rozhrania a dizajnu. Neopakujem: Nepoužívajte zložité kože stránky, pretože to urobí iba návštevníka a možného kupujúceho, aby bežal tak rýchlo, ako je možné.
Druhým krokom je použitie vašej prvej stránky na propagáciu vašich najlepších ponúk a predaja. Ľudia milujú predaj, takže ich musia ľahko vidieť. Skryté ponuky vám nepomáhajú! obchody sa uvádzajú na to, aby ste videli.
Musíte používať skutočné obrázky skutočných produktov, nie makety, pretože ľudia majú radi realitu. Rád vidia skutočný produkt. Mocky nie vždy opisujú skutočnú ponuku. A nezabúdajme … Obrázky musia mať úctyhodnú veľkosť.
Ďalšou zásadnou vecou je povedať ľuďom o vašom odeve. Dajte im všetky informácie, ktoré potrebujú o tričkách, ktoré si budú kupovať. Ukážte im veľkosť grafov, informácie o materiáloch a všetkom, na čo by sa mohli opýtať. Dajte im žiadnu príležitosť kontaktovať vás kvôli otázkam. Všetko, čo potrebujú vedieť, musí byť v internetovom obchode, ktorý vlastníte.
Kľúčom sú informácie. Dajte ľuďom informácie o vás: Zahrňte stránku O vás. Tým sa zlepší vaša dôveryhodnosť. Jemné písanie a trochu humoru.
Online T tee košele Shopalso, obsahujte odkazy na produkty priamo na reklamnej stránke na skutočnú stránku produktu.
Vidíte, ľudia, existuje len niekoľko základných trikov, ktoré by mohli vylepšiť váš online obchod s tričkami a váš predaj! Použite tieto triky a z nich vyťažite maximum!

0/5 (0 recenzií)